Duurzaamheid

Duurzaam Dutch Design

Duurzaamheid is een van de kern waardes van LuucsMO. De huidige manier van hoe er met de planeet en de gezondheid wordt omgegaan is niet goed. Daarom maakt LuucsMO zoveel mogelijk gebruik van materialen die beter zijn voor mens én milieu. U leest hier meer over op de pagina Materialen.

Veel mensen realiseren zich niet hoeveel hout er bijvoorbeeld in een tafel gaat. Het is belangrijk dat er ook in de toekomst nog voldoende bomen zijn voor een schone lucht en als prachtige grondstof voor meubels. Daarom planten wij voor ieder verkocht meubel een boom terug. Dit om het materiaalgebruik te compenseren en een gezond klimaat helpen te behouden. We doen dit in samenwerking met stichting Trees for All. Dit is de stichting achter vele projecten in Nederland en daarbuiten. Zij planten na onze bijdrage een boom in Nederland en in het buitenland.

Op deze manier bent u echt groen bezig als u voor LuucsMO kiest. Meubels gemaakt van duurzame materialen, die generaties lang mee gaan en met compensatie voor het gebruikte materiaal. U koopt een meubel met een goed gevoel.