Over mij

Duurzaam Dutch Design

Proper. Dutch. Design. Made by proper Dutch craftsmen.

Een goed, uniek en vooral eerlijk product is wat ik aflever. Een ambachtelijk product dat met de hand is gemaakt en waarbij elk proces een eerlijk proces is. Er zijn geen mensen afgeknepen, alles wordt voor een eerlijke prijs gedaan. Zo komt de passie voor het vak naar boven en dat vertaalt zich naar de kwaliteit van het product. U zult een eerlijk en hoogwaardig meubel krijgen, waar u met een goed gevoel naar kijkt.

In mijn ontwerpen ben ik vernieuwend, met gebruik van pure materialen, gekozen vanwege hun unieke eigenschappen. Duurzaamheid is daarbij belangrijk, voor zowel de gezondheid van de mens als voor het milieu. Originaliteit is belangrijk, zo krijg je altijd een uniek product en dat leeft veel meer in uw huis of kantoor. Op een Luucs meubel raakt u nooit uitgekeken, u zult er naar kijken met een goed gevoel, door het elegante ontwerp, de fijne details en het eerlijke verhaal erachter. Ik werk met verschillende materialen en dat geeft veel vrijheid in mijn ontwerpen, zo is er voor iedere situatie wel een passend ontwerp. Ik kijk graag samen met u naar uw wensen en kom met een passend ontwerp en voorstel.

”Nog steeds worden bij heel veel producten en diensten mensen te kort gedaan vanwege de winst. Het is heel verleidelijk om voor het goedkoopste te gaan, maar als mensen logisch nadenken weten ze dat iemand voor die prijs heeft geleden. Door bijvoorbeeld een laag loon, lange werkdagen, slechte omstandigheden en zelfs kinderarbeid wordt de prijs gedrukt. Willen we onszelf en anderen dit aandoen?  Het wordt tijd om het voor iedereen eerlijk te maken. Dit is wat ik wil bereiken en uitstralen met mijn bedrijf. Mooie meubels maken met oog voor iedereen en het milieu.”

In veel meubels zoals een tafel gaat een hoop hout zitten. Momenteel worden er nog veel te weinig bomen terug gepland ten opzichte van wat er wordt gekapt. Daarom kies ik er voor om voor elk product, groot of klein, een boom te laten planten. Dit om de impact op het milieu en lucht te compenseren en om er zo voor te zorgen dat er ook in de toekomst nog mooie meubels gemaakt kunnen worden.

 

Bent u op zoek naar een uniek ontwerp en een handgemaakt meubel, dat u koopt met een goed gevoel?  Dan bent u bij LuucsMO aan het juiste adres.