Werkwijze

Duurzaam Dutch Design

Kwaliteit, duurzaamheid, duidelijkheid en klantvriendelijkheid staan centraal in mijn proces. Vandaar ook de pagina over de materialen op deze site. Hier leg ik de kenmerken uit van veel voorkomende  materialen en kan zo toelichten waarom ik voor een bepaald materiaal kies. De werkplaats die ik gebruik draait op zonne-energie en is verlicht met LED lampen.

Bij het eerste gesprek luister ik naar uw wensen en noteer zoveel mogelijk punten om met een passend voorstel te kunnen komen. Mocht u nog niet zeker weten wat u wilt dan kom ik met meerdere voorstellen. Tevens maak ik een rendering (Dat is een foto realistische tekening), zodat u precies kunt zien hoe het eruit komt te zien.

U weet nu hoe het eruit komt te zien, van welke materialen het wordt gemaakt en waarom. Tijdens het maken van het meubel zal ik u indien gewenst d.m.v. foto’s op de hoogte houden van het proces, ook kunt u in overleg een bezoek brengen aan de werkplaats om het meubel in het echt te bekijken. Bij aflevering zorg ik dat u helemaal tevreden bent en ruim alles achter mij op. Tevens ontvangt u dan van mij een certificaat als bewijs dat er door uw keuze een of meerdere bomen zijn terug geplant, een leuk aandenken en vooral een bewuste keuze!