Passie voor meubels ontwerpen & maken

Als iets is gemaakt met passie voor het vak, dan is dat eraan af te zien. Aan de materialen, de afwerkingen en de details. Het product krijgt daardoor meerwaarde. Ik heb een grote passie voor hout, design en meubels maken. Iedere dag geniet ik van mijn werk en dat plezier ziet u terug in elk meubelstuk.

Ik streef naar perfectie en denk bij elke stap aan het milieu én uw gezondheid. Want duurzaamheid en kwaliteit kun je niet los van elkaar zien. Bij Luucsmo wordt alles hier, in Nederland, met de hand gemaakt. Geen goedkope fabriek in het buitenland, gewoon een puur, eerlijk en Hollands product.

Verder geniet ik van het werken met luxe materialen en het vervaardigen van luxe producten, die echt uniek zijn én blijven. De collectie wordt daarom slechts in beperkte oplages gemaakt van 11 stuks met bijbehorend certificaat. Zodat u geniet van de exclusiviteit die bij Luucsmo hoort. Ook voor maatwerk geld dezelfde exclusiviteit, of het nu om een keuken, kastenwand of losstaand meubel gaat. Uw wensen in perfectie gevormd tot een meubel, luxe, duurzaam en exclusief.

Luucsmo maakt wat ú wilt. Luxe en unieke meubels.

Foto van Lucas Bes

Logo Trees for All

Voor elk meubelstuk een boom

Duurzaamheid is bij ons niet alleen een marketingslogan. Het is de kernwaarde van alles wat wij doen bij Luucsmo.

Voor elk meubelstuk planten wij een boom in samenwerking met Trees for All. Zo geven we de gebruikte materialen weer terug aan de natuur.

145

Bomen gepland

2948

Kilogram aan Co2 opgevangen per jaar

2

Verschillende locaties waar de bomen zijn gepland. Limburg en Costa Rica.

Benieuwd naar de collectie van Luucsmo?

Duurzaam dutch design