Nieuwsberichten

Duurzaam Dutch Design

Wandkast met dartbord

Bureau op maat

Dit bureau is gemaakt van Bodo hout. Een prachtig houtsoort welke een mooi contrast vormt samen met het wit van de kasten en de kamer. Op deze manier benut je de hoek optimaal en heb je een groot werkblad en vrije beenruimte onder het werkblad. Samen met het opberg meubel in dezelfde stijl welke een…
Read more

Rustiek eiken kast

Mooie grote opbergkast gemaakt van rustiek eiken. Voorzien van push-to-open deuren en 3 soft-close lades achter de deuren. Volledig in stijl met het maatwerk tv-meubel wat het een passend geheel maakt in het interieur.

Carbon desk 2.0

Nieuw uit de eigen werkplaats… versie 2.0 van het koolstofvezel bureau. Oogstrelend en functioneel tegelijk. klik hier voor meer foto’s en informatie.

Eiken woonmeubel DeLuucse

Dit grote wandmeubel van eikenhout en plaatmateriaal is een prachtige aanvulling op de keuken en woonkamer. Voorzien van een bureau voor volwassenen en kinderen, handige opberg stoeltjes voor de kinderen en een koffiehoek ter uitbreiding van de keuken.

Garderobekast in schuine hoek

Deze garderobekast is geplaatst in een lastige hoek waar je normaal gesproken niet veel mee kan. Door het strakke maatwerk wordt het meeste uit de ruimte gehaald en oogt het geheel als een rustige, strakke kastenwand. Hier zijn 2 tekeningen te zien en 2 foto’s van het resultaat, Zoals u kunt zien weet u als…
Read more

Zwart eiken garderobekast

Zwart eiken garderobekast voorzien van push-to-open deuren, lades en kledingroede. Zie onze Facebook pagina voor een film van de montage!

Zwart eiken tv-meubel

Chique eiken tv-meubel voorzien van dimbare LED-spots

Zwart eiken kast

Mooie display en opbergkast van zwart geolied eiken.